Beste squasher,

Helaas ontkomen we er niet aan: de nieuwe maatregelen vanwege de situatie rondom corona. De strengere maatregelen gaan in vanaf zondag 28 november 05.00 uur. Vanaf die tijd gaan de voor ons geldende maatregelen in:

  • Squash & Padel Apeldoorn zal vanaf 29 november 2021 dagelijks geopend zijn vanaf 09:00 tot 17:00 uur.
  • Bij binnenkomst vragen wij naar een geldige QR code;
  • Het mondkapje is weer verplicht vanaf binnenkomst tot de baan. Wanneer je de baan op gaat, kan het mondkapje af;
  • De anderhalve meter regel is weer terug: dat wil zeggen dat in het horeca-gedeelte zowel het mondkapje als aan de anderhalve meter gehouden moet worden. Wanneer je op een (vaste) plek zit, kan het mondkapje af;
  • De anderhalve meter-regel geldt niet op de baan, je kan dus vrijuit squashen;
  • De competitie is tot nader order stilgelegd en zal hervat worden wanneer dat weer mogelijk is. Door de Kerstdagen en Oud & Nieuw zal dit pas weer in 2022 zijn. We houden de captains van de teams op de hoogte.
  • De squashtrainingen zullen verplaatst worden voor 17.00 uur tijdens de week en in overleg kunnen groepstrainingen plaats vinden in het weekend. De jeugdtrainingen op dinsdag om 17.00 en 18.00 uur komen te vervallen en zullen op zondag ochtend om 10:30 uur plaats vinden.
  • Zoals jullie wellicht gezien hebben, komen wij nu zo langzamerhand in het eindstadium van het bouwen van onze Padelbanen. Wij zullen jullie op korte termijn via een nieuwe nieuwsbrief informeren over de tarieven en lidmaatschappen voor de Padel. Ook zullen we dan onze nieuwe website Squash & Padel Apeldoorn lanceren.

De squash banen die voor de komende twee weken zijn gereserveerd na 17:00 uur zullen wij annuleren.  

Vooralsnog zullen deze maatregelen tot zondag 19 december 2021 gelden. Om jullie tegemoet te komen gaan we al van maandag tot en met vrijdag al om 09.00 uur open!

We begrijpen dat deze maatregelen ingrijpend zijn en zijn net als jullie teleurgesteld. We hopen op jullie medewerking en jullie snel weer te zien.

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwe maatregelen je abonnement willen bevriezen, dan kan je dit aangeven door een mail te sturen naar rutgerjan@squashapeldoorn.nl o.v.v. ‘bevriezing abonnement’.

We hopen in december weer op normale wijze open te gaan en tot die tijd; blijf gezond en hopelijk tot snel in Squash & Padel Apeldoorn.

Met sportieve groeten,

Team Squash & Padel Apeldoorn.