zondagCOMPETITIE squash

Wat de Zondagcompetitie onderscheidt van andere competities, gaat verder dan de keuze voor de speeldag. De opzet van de competitie is namelijk anders dan wat doorgaans gebruikelijk is voor competitiespelers. In de zondagcompetitie speel je namelijk drie- of vierhoekswedstrijden. Dit houdt in dat je op één zondag met drie of vier teams van een gelijk niveau op één club verzamelt om wedstrijden te spelen.

Net zoals in de reguliere competitie speel je de wedstrijden in teamverband en speel je een single wedstrijd. Doordat er meerdere teams van jouw niveau op tegelijk aanwezig zijn op dezelfde club zijn, speel je dus minimaal twee wedstrijden! Wedstrijden worden gespeeld in een best-of-five speelsysteem waarbij je drie games moet winnen om jouw individuele wedstrijd te winnen. De eerste wedstrijden gaan van start tussen 12:00 en 14:00 uur. De ontvangende club heeft het recht om de exacte tijden te bepalen, welke uiterlijk op de maandag vóór de speeldag bekendgemaakt dienen te worden aan de uitspelende teams.

Iedere enthousiaste squasher is welkom om deel te nemen aan de zondagcompetitie, zolang je minimaal in het bezit bent van een basislidmaatschap bij Squash Bond Nederland. Als je nog geen lid bent maar wel graag wilt meedoen aan de competitie, kun je in slechts enkele minuten jouw lidmaatschap hier regelen via deze link.