SQUASHLES

 

Wij beschikken over ervaren trainers en coaches die lessen of trainingen verzorgen op alle niveaus. Alle bij ons aangesloten trainers zijn SBN-gecertificeerd of hebben ruime ervaring op het hoogste niveau en hebben zich bewezen in het geven van les en/of training.

Een les duurt 45 minuten en kan overdag of in de avond plaats vinden. Datum en tijdstip worden in overleg met de trainer vastgesteld, (via het aanvraagformulier, link toevoegen)

Aanvragen van les of training kan uitsluitend via deze LINK

SQUASH PAKKET BASIC (INTRO LESSEN)

 

Een vliegende start? We helpen je graag op de squashbaan!

We vinden het belangrijk dat je goed op weg wordt geholpen en het direct leuk vindt bij Squash Apeldoorn, zodat je op de juiste manier kunt ervaren hoe leuk squash kan zijn.

Met behulp van onze 4 intro squash lessen zorgen we er voor dat je een vliegende start hebt!

Het SQUASH PAKKET BASIC zal er zorg voor dragen dat je in eerste instantie de vier basis slagen gaat aanleren, die veel gebruikt worden in het dynamische spel squash.

De basis principes over de spelregels, de service maar vooral de fun factor zijn de grondprincipes die worden doorgenomen is dit programma. De forehand, backhand langs de muur en de forehand en backhand boost staan centraal in dit programma.

Ons advies zou zijn om dit programma met een tweetal of in een privé setting te volgen. Na afronding beheers je de basisvaardigheden van squash. Indien je graag jezelf verder wilt ontwikkelen dan kun je een tweede pakket afsluiten waarbij eventueel de volleys centraal staan.

Aantal personen: 1 of 2 personen

SQUASH PAKKET BASIC PLUS (6 VERVOLG LESSEN) vanaf 132,75 per persoon

Het SQUASH PAKKET BASIC PLUS is een vervolg op het squash pakket basic van 6 lessen. In deze lessen worden de basis slagen aangescherpt in combinatie met de eerste grondbeginselen van tactiek. Het besef waar je zelf staat in het veld en waar jouw tegenstander zich bevindt, om dan de juiste keuze te maken. Het spel wordt steeds leuker als je leert het spel te lezen en daar op kan anticiperen.

Basisslagen zoals forehand en backhand langs de muur, cross, forehand en backhand boost en het terugkeren naar de T zijn de thema's die behandeld gaan worden.

Ons advies zou zijn om dit programma met een tweetal of in een privé setting te volgen. Na afronding beheers je de verbeterde basisvaardigheden van squash en grondbeginselen van tactiek. Indien je graag jezelf nog verder wilt ontwikkelen, dan kun je in een eventuele privé traject of groepstrainingen stappen, waarbij je leert met de verschillende slagen de ballen te spelen in de vier basishoeken.

Aantal personen:  privé- of groepstrainingen met meerdere personen

''STAY FOCUS'' (8 TRAININGEN / 90 MINUTEN) vanaf 120,00 per persoon

Het SQUASH TEAM TRAINING ''STAY FOCUS'' zijn een 8-tal trainingen van 60 minuten + 30 minuten vrij spelen tijdens het eerste gedeelte van de competitie. Je wilt graag met jouw team tijdens de competitie op een vaste avond trainen en spelen.

De focus van deze trainingen liggen op o.a. de thema's: service en service return, het opbouwen van de rally, scoren en het voorkomen van scoren. Je traint onder begeleiding van onze trainer en je speelt de laatste 30 minuten oefenwedstrijden tegen jouw teamgenoten.

Indien je graag met jouw team ook graag het tweede gedeelte van de competitie wilt doorgaan, neem dan contact op met jouw trainer om de volgende team trainingenreeks vast te leggen.

Aantal personen:  4-6 personen

TARIEVEN

Voor de squashlessen bij Padel Apeldoorn gelden de volgende tarieven per 1 maart 2024 

Bedragen zijn per persoon

 

1 les

4 lessen

6 lessen

8 lessen

Privé les

44,25

170,00

265,50

472,00

2 personen

22,50

  79,00

135,00

235,00

3 personen

   

159,00

4 personen

   

120,00

5+ personen *

Voorwaarden: 

- De lessen zijn inclusief de baanhuur.
- Een les die op tijd geannuleerd is (24 uur van tevoren), wordt kan in overleg worden verzet naar een nieuwe datum.
- Voor in de avond zijn een beperkt aantal lesuren beschikbaar. Informeer naar de status.
- Rackets & ballen zijn gratis beschikbaar voor de lessen

*Groepstrainingen kunnen ook met 6/7 of 8 personen. Kosten worden gedeeld door de groepsgrootte.