SQUASHLES

Wij beschikken over ervaren trainers en coaches die lessen of trainingen verzorgen op alle niveaus. Alle bij ons aangesloten trainers zijn SBN-gecertificeerd of hebben ruime ervaring op het hoogste niveau en hebben zich bewezen in het geven van les en/of training.

Een les duurt 45 minuten en kan overdag of in de avond plaats vinden. Een leskaart is 12 maanden geldig. Datum en tijdstip worden in overleg met de trainer vastgesteld.

Aanvragen van les of training kan uitsluitend per mail, het opgeven van een voorkeur voor een van onze trainers is vanzelfsprekend mogelijk.

€ 325,00

€  65,00 p.p.

Wij beschikken over ervaren trainers en coaches die lessen of trainingen verzorgen op alle niveaus.

Alle bij ons aangesloten trainers zijn SBN-gecertificeerd of hebben ruime ervaring op het hoogste niveau en hebben zich bewezen in het geven van les en/of training.

Een les duurt 45 minuten en kan overdag of in de avond plaats vinden. Een leskaart is 12 maanden geldig. Datum en tijdstip worden in overleg met de trainer vastgesteld.

Aanvragen van les of training uitsluitend via rutgerjan@squashapeldoorn.nl, het opgeven van een voorkeur voor een van onze trainers is vanzelfsprekend mogelijk.

Voor de lessen bij Squash Apeldoorn gelden de volgende tarieven per 1 januari 2021:

1 privéles, 45 minuten  37,50
5 privélessen, 45 minuten 170,00
10 privélessen, 45 minuten 325,00
4 x intro lessen* BASIC, 45 minuten 65,00 p.p.
6 x BASIC PLUS, 45 minuten 99,00 p.p.
5 x GET READY! 60 minuten/ 30 minuten vrij spelen 57,50 p.p.
8 x STAY FOCUS,60 minuten/ 30 minuten vrij spelen 95,00 p.p./ 4 personen
8 x STAY FOCUS,60 minuten/ 30 minuten vrij spelen 63,35 p.p. /6 personen
8 x STAY FOCUS,60 minuten/ 30 minuten vrij spelen 47.50 p.p. /8 personen
Personal Squash Training, per training 45,00
Squash Clinic , per uur 47.50
Squash Clinic + diner bij "Eten bij SAL" , alleen op vrijdag! 39,50 p.p.

min. 4 pers.

10 privélessen, 45 minuten, jeugd 225,00

*les per 2 personen,  inclusief gebruik van rackets  balletje en geen extra baanhuur.

Prijzen zijn voor leden van Squash Apeldoorn. Indien men geen lid is, betaald men naast het lesgeld de helft van de losse baan! Halve baan huur overdag en in het weekend is € 6,50 en na 18.00 is het bedrag € 8.50

Clinic & teamtraining per uur € 47,50 exclusief eventuele baanhuur.

Wilt u uw spel verbeteren? Stuur dan een mail naar rutgerjan@squashapeldoorn.nl.

SQUASH PAKKET BASIC ( INTRO LESSEN)

Een vliegende start? We helpen je graag op de squashbaan!

We vinden het belangrijk dat je het direct leuk vindt bij Squash Apeldoorn, zodat je op de juiste manier kunt ervaren hoe leuk squash kan zijn.

Met behulp van onze 4 intro squash lessen zorgen we voor dat je een vliegende start hebt!

Het SQUASH PAKKET BASIC zal er zorg voordragen dat je in eerste instantie de vier basis slagen gaat aanleren, die veel gebruikt worden in het  dynamisch spel squash.

De basis principes over de spelregels, de service maar vooral de fun factor zijn de grondprincipes die worden door genomen is dit programma. De forehand, backhand langs de muur en de forehand en backhand boast staan centraal in dit programma.

Ons advies zou zijn om dit programma met een tweetal of in een privé zetting te volgen.  Na afronding beheers je de basis vaardigheden van squash. Indien je graag jezelf verder wilt ontwikkelen dat kun je een tweede pakket afnemen waarbij eventueel de volleys centraal staan.

Aantal personen:  2 personen

SQUASH PAKKET BASIC PLUS (6 lessen)

Het SQUASH PAKKET BASIC PLUS is een vervolg op het squash pakket basic. In deze lessen worden de basis slagen aangescherpt in combinatie met de eerste grondbeginselen van tactiek. Het besef waar jezelf staat in het veld en waar jouw tegenstander zich bevindt, om dan de juiste keuze te maken. Het spel word steeds leuker als je leert je eigen positie in het veld te leren kennen.

Basisslagen zoals forehand en backhand langs de muur, cross, forehand en backhand boast en het terugkeren naar de T zijn de thema's die behandeld gaan worden.

Ons advies zou zijn om dit programma met een tweetal of in een privé setting te volgen. Na afronding beheers je de verbeterde basis vaardigheden van squash en grondbeginselen van tactiek. Indien je graag jezelf verder wilt ontwikkelen dat kun je in een tweede pakket afnemen waarbij je leert met de verschillende slagen de ballen te spelen in de vier basis hoeken.

Aantal personen:  2 personen

SQUASH TEAM TRAINING ''STAY FOCUS''

8 TRAININGEN/ 90 MINUTEN

Het SQUASH TEAM TRAINING ''STAY FOCUS'' zijn een 8-tal trainingen van 60 minuten + 30 minuten vrij spelentijdens de eerste gedeelte van de competitie. Je wilt graag met jouw team tijdens de competitie op een vaste avond trainen en spelen.

De focus van deze trainingen liggen op o.a. de thema's: service  en service return, het opbouwen van de rally, scoren en het voorkomen van scoren. Je traint onder begeleiding van onze trainer en je speelt de laatste 30 minuten oefenwedstrijden tegen jouw team genoten.

Indien je graag met jouw team ook graag het tweede gedeelte van de competitie wilt doorgaan. Neem dan contact op met jouw trainer om de volgende team trainingenreeks vast te gaan leggen.

Aantal personen:  4/6 personen

WIL JIJ GRAAG ONDER BEGELEIDING (WEER) FIT WORDEN?

 

Indien je terug wilt komen vanuit een blessure en je wilt nog niet onmiddellijk direct de baan op of je wilt fitter worden om jouw squashspel beter te kunnen spelen, dan ben je bij Nick Kamperman op het juiste adres!

De trainingen zullen gaan plaats vinden op de squashbaan en/of buiten in de frisse lucht.

Indien je graag met jouw (squash) partner of competitie team wilt gaan trainen is dat ook mogelijk!

Boek nu jouw kennismakinggesprek!

EVEN VOORSTELLEN

Nick Kamperman is de zoon van Rutger Jan Kamperman. Nick heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van het geven van Squash & Personal Fitness Trainingen.

Nick zijn specialisme is court stability en high intensive trainingen.

Nick is ook werkzaam bij Bodylifeplan. Bodylifeplan is een kleinschalige fitness centrum in de binnenstad van Zwolle. Het bedrijf van zijn moeder heeft een doelgroep die in kleine groepen aan het fitnessen zijn in combinatie met voedingsadviezen.

Nick heeft zijn WSF Squash Coach Level 1 & 2 en Fitness instructeur Fit Vak A.

Zijn werkervaringen op gebied van squash heeft Nick opgedaan in Zwolle en New York. Uiteraard heeft hij samen met zijn vader een goede ervaren sparring-partner op het gebied van squash.

Nick speelt op dit moment ook in het Evema  1ste  Herenteam van Squash Apeldoorn.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Na onze eerste kennismaking en enkele fysieke testen zal ik een professioneel bewegingsplan voor jou opstellen. Het beweegplan zal, aan de hand van jouw doelstelling en lichamelijke conditie, specifiek voor jou worden gemaakt. Iedereen is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan dus erg belangrijk!

Neem contact met mij op via info@squashapeldoorn.nl