KIDS SQUASH REBEL PLAY CORNER

 1 x in de 14 dagen 

Voor de allerkleinste onder ons. Een uurtje onder begeleiding gezellig en leuke spelletjes doen op een squashbaan. Uiteraard zal het spel squash centraal staan, maar we gaan op een leuke manier en een speelse wijze proberen de kids enthousiast te maken voor onze boeiende sport! 

We gaan proberen te werken met de kids met aangepast materiaal en via allerlei hand/oog coördinatie en bal-en slagvaardigheid oefeningen. Terwijl de kids aan het bewegen zijn kunnen de ouders zelf ook een uurtje gaan squashen! 

Max: 8 kids 

JEUGD SQUASH REBEL TRAINING 1X PER WEEK:

Vanaf 7 jaar 

Uw kind wil graag squash training volgen bij onze club. Hartstikke leuk! Uw kind en andere kinderen zullen onder leiding van een gediplomeerde trainer de basis vaardigheden van het squashspel worden aangeleerd. 

We proberen de groepen zoveel mogelijk homogeen in te delen om zo goed mogelijk uw kind te laten ontwikkelen. We hebben voor uw kind een combinatie abonnement. Het lidmaatschap van de club inclusief 1x per week 60 minuten training. 

Groepsgrootte: max. 8 kinderen. 

JEUGD SQUASH REBEL TRAINING 2X PER WEEK:

Vanaf 9 jaar

Uw kind traint al geruime tijd bij ons centrum en wij vinden dat geweldig en daarom willen wij uw kind de gelegenheid geven om nog meer ervaring op te doen met onze squashsport. Uw kind en andere kinderen zullen onder leiding van een gediplomeerde trainer naast het trainen en het inslijpen van de basis vaardigheden met ook een accent te leggen om wedstrijden te leren spelen. 

De focus in deze extra trainingen liggen op o.a. de thema’s : service en service return, het opbouwen van de rally,  scoren en het voorkomen van scoren. We proberen de groepen zoveel mogelijk homogeen in te delen om zo goed mogelijk de kinderen te laten ontwikkelen. 

We hebben voor uw kind voor deze extra optie ook een combinatie abonnement gemaakt. Het lidmaatschap van de club, inclusief 1x per week 60 minuten en 1x per week 75 minuten training . 

Groepsgrootte: max. 6 kinderen. 

SELECTIE JEUGD SQUASH NEDERLAND ACADEMY:

Je bent uitgenodigd door jouw trainer om deel te nemen aan onze Squash Nederland Academy. We zien wellicht in jou een toekomstige squashtopper! Wat een geweldige uitdaging ! 

Wij willen graag tijd en energie stoppen in jouw verdere squash ontwikkeling. Dus dat moet natuurlijk wel van twee kanten komen. Jij bent bereid om meer tijd en trainingsarbeid in jouw favoriete sport te stoppen, dan gaan wij er zorg voor dragen om jou met allerlei vormen van training en coaching zo goed mogelijk te begeleiden.

Je hebt minimaal drie trainingsmomenten op jouw eigen club, twee groepstrainingen en minimaal 1 keer per week een privé les van minimaal 30 minuten. 

Je wordt dan uitgenodigd om 1 keer in de maand een selectie training te volgen bij de Squash Nederland Academy in één van onze vestigingen in Nederland. Deze trainingen zullen ongeveer 3 uur duren. Technisch, Tactisch en mentale trainingen zijn een onderdeel van dit dagdeel. Tevens zal er ook aandacht worden gegeven aan het fysieke aspect van onze sport. 

Voor deze trainingen moet je wel apart betalen. Dit is wel inclusief een lunch. Ook willen we dat je minimaal drie TMG ( jeugd) toernooien gaat spelen door heel Nederland. Overleg met jouw trainer of de manager van jouw Squash Club welke mogelijkheden er zijn! 

KINDERPARTIJ

Squash Apeldoorn is zeer geschikt om het feest voor uw kind te organiseren.

U kunt bij ons terecht voor een actieve, sportieve en vooral leuke verjaardag.
De mogelijkheden bestaan uit:

  • Squashclinic
  • Toernooi
  • Vrij spelen
  • Soccersquash
  • Hapjes en/of buffet

Of iedere combinatie die u wenst.

Meer weten ?
Stuur een mail naar info@squashapeldoorn.nl.